fredag den 30. april 2010

Bogota, d.30.04.2010

Kendisfest og panderynker

Vi har ”holdt fri” siden tirsdag, hvilket inkluderer enormt mange møder, frustrerende telefon opkald og ikke mindst reception med åbning af ny SPA i den rigere del af Colombia, sammen med alle spidserne fra byen…. Vi tog vores fineste tøj på og mødtes med Roy, vores kinesiske ”manager” og ambassadører fra Taiwan. Lokationen ”Wellness stedet” var super smukt, og man fik lyst til at hoppe i poolen, især efter 2 glas vin, lækker mad og temperatur stigningerne fra sauna til sauna. Det er helt sikkert et sted vi har lyst til at besøge igen, når vi rigtig skal forkæle os selv, efter nogle uger med ”Dans for børn” på betongulv….Vi snakkede og blev fotograferet med Carlos Vives, grammyvinder og en af de mest kendte indenfor traditionel colombiansk musik… Han laver også musik og teater for børn hver søndag på hans restaurant/ scene, hvor vi håber på at vi kan få en fod ind…Vi har tænkt os at spille det europæiske es!!

Med hensyn til projektet har vi haft nogle problemer med organisationen, eller rettere den manglende organisation. Det har været lidt frusterende og Mette er selvfølgelig derfor gået i gang med at finde 100.000 andre muligheder på hvordan det kan gøres, det har kostet 2 dages telefonopkald og mange rynker i panden. Vi er nået frem til selv at overtage det meste af organisationen og har hele næste uge booket med 6 forestillinger på skoler i fattige kvarterer. Det er mere arbejde fra vores side, men på samme tid kan det også give mere frihed.

Vi har besluttes os for at lave en dokumentarfilm omkring projektet, med en varighed på 35-45 min. Soraya og Dixon, to af vores venner har en organisation som hedder ”Video Movimiento”. De hjælper os med arbejdet og er med ude og optage forestillingerne. De er engle sendt fra himlen og vi har det altid sjovt mens vi arbejder!! Ideen er at kunne dokumentere projektet for vores sponsorer og på samme tid give jer et indblik i vores arbejde og være til inspiration for ligenede projekter i fremtiden.

I aften ser vi frem til at holde fri med lidt videoredigering, og en omgang salsa. I morgen skal vi noget meget spændende….VI SKAL TIL MOBY KONCERT…. !

Så det har været en uge med mange modsætninger, som vi nok må tilstå er en del af livet i Bogota.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar