fredag den 23. april 2010

Bogota, d.16.04.2010

Verden er lille.

Vi startede dagen med at undervise i Gyrokinesis, fordi yoga var aflyst. Det var super og overraskende frisk at komme igang med at undervise igen.

På vejen hjem løb vi ind i Video Danza, den organisation som har tilbudt at filme og hjælpe med at dokumentere vores projekt. De er utroligt kompetente, og arbejder meget med dans for børn, og at filme danseforestillinger. Det føles helt rigtigt at arbejde med dem!

Det var også dagen, hvor vi skrev under på lejekontrakten og flyttede ind i vores nye hjem. Calle 13 # 3-48, en del af den historiske bydel la Candelaria. En adresse som skal danne base for vores arbejde. Der hvor vi kan gå hjem og lade op. Det er mærkeligt upersonligt, med møbler og billeder som ikke er vores, men jeg håber at det bliver bedere når vi kommer rigtigt på plads. Det skal siges, at vi desværre ikke fik drømmelejligheden med tagtaresse, men fandt en møbleret billigere lejlighed i samme bydel.

Aftenen var lidt hektisk. Den blev fyldt ud af et lille møde med Fundacion Periferia, en masse mennesker til Septimazo (En stor gade som bliver lukket til festligheder hver fredag aften, og så er der bare gang i den) en reception med Video Danza og en danseforestilling med L’explose. Foreslillingen var ikke at råbe vildt højt hurra for, men det havde nok meget at gøre med at vi var trætte, udmattede og sultne efter den lange dag, og de mange km vores ben fik tilbagelagt. Bogota er en stor by.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar