torsdag den 15. april 2010

Bogota, d.13.04.2010

Efter en lang flyvetur og køb af to billetter til Quito, Ecuador ( dumme visa regler) i juli, er vi nået frem. Efter de 24 timers rejse ankom vi til Bogota. Det virkede meget kendt at sidde i taxien som kører kaotisk og prøver at komme først frem i den store trafik. Lydene og lugten er den samme, og man mærker straks at man er i 2400 meters højde hvor vejrtrækningen ikke er så let som i Danmark. Vi er blevet inkvarteret hos en samarbejdspartner i den historiske bydel La Candalaria. Organisationen hedder ”Fundacion Ponte en mi Lugar” og arbejder med gade- og andre udsatte børn. Jetlacket har allerede slået mig og uroen i min krop siger at den ikke er træt mere. Så nu sidder jeg her kl. 4 om natten og starter denne dagbog. Bekymringer og forventninger støder forvirret ind i hinanden i mit hoved, for nu tager dette projekt form. Vi er i Colombia, vi er godt forberedt hjemmefra, har fået støtte og klar til at danse for og med børn. Det vi har drømt og længes efter at gøre de sidste 6 måneder skal nu føres ud i livet. Vi er så heldige at have mødt nogle mennesker som støtter os i vores arbejde og som også ønsker at gøre den verden vi bor i til at lidt bedre sted, som vi vil tilstå med dans.

Denne uge har vi møde med alle vores samarbejdspartnere. I dag skal vi mødes med chefen Catalina Heincke fra ”Fundación Seré”. Vi skal have gennemgået tour planen og hvordan vi financielt har tænkt os at forholde os til projektet. Jeg ved hun har ønsker om at dokumentere projektet med en pædagogisk synsvinkel hvor vi evt. skal kigge på at oploade en video til børnene, hvor de kan lære dans med ”Bibbi og Bob” online. Der skal diskuteres materiale og tidsplan.

Senere denne uge skal vi mødes med Asociacion Periferia og Unicef Colombia for at se om de på nogen måde vil yde støtte til projektet.

Vi regner med at have et møde med Roy i denne uge hvor vi skal planlægge hvornår vi skal filme en forestilling og vise den på nationalt tv. Han vil også sørge for at få skrevet nogle artikler til aviser.

Vi er fulde af forhåbninger og glæder os til at komme igang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar