fredag den 23. april 2010

Bogota, d.18.04.2010

På marked.

Endelig en dag hvor der var tid til at snakke med familien hjemme i dk. Det giver en ro at få snakket med dem, og vide at Danmark stadig er lige så flat og forårsfinurlig som da vi tag afsted.

Ja, lige bortset fra en vred vulkansk støvsky som giver europas flytrafik kamp til stregen.

Tilbag til Bogota, hvor flytrafikken er som den plejer og taxaerne stadig forsøger at komme først frem. Fundacion Periferia tog os med på et vidunderligt frugt og grøntsagsmarkede lige 5 min i taxa fra vores hjem. Det var helt fantastisk at være omgivet af duftene fra de friske frugter og grøntsager, og vi brugte et par timer på at gå rundt og udvælge de lækreste frugter og de grønneste grønsager, på bedste Jamie Oliver maner. Nu er lejligheden lidt mere hjemlig. Det bugner med frugt og grøntsager i vores lille hjem, det varmer om hjertet. Tænk sig. 6 mangoer for 12,5 kr. Jeg er i himmelen.

Der er Euro Cine en filmfestival med europæiske film, for tiden. Vi var inde og se den norsk film LØNSJ, en sirlig, finurlig og skrækkelig film. Det var dejligt at se noget ”hjemmefra” og en mærkelig modsætning at gå ud derfra og møde de colombianske vibrationer, lyde og lugte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar