tirsdag den 18. maj 2010

Bogota, d.13.05.2010

Denne uge har vi haft den sværeste opgave indtil videre. Vi var på besøg på en skole i en del af Bogota som hedder Usme, det tager ca en time at komme derud derfra hvor vi bor, så det føles lidt som om man er i en anden by. Vi lavede forstilling for 80 børn mellem 8-12 år hvilket forløb normalt med stor indlevelse fra børnene og koncentration. Da vi begyndte på workshoppen var der lige pludselig 60 børn og ikke 40 som vi havde sat som maksimum. Men vi gik i gang med stort mod, men måtte efter få min erfare at det var en svær gruppe. 70 % var drenge og 30 % af alle de deltagende børn havde ikke lyst til at være der. De var meget volsomme og sloges meget uanset hvilke lege og bevægelse vi foreslog. Det endte med at vi fik sent nogle af børnene afsted med en lærer og blev tilbage med 37 børn som stadig havde svært ved at koncentrere sig.

Da vi bagefter hørte at det var børn som havde været ude af skolen i et stykke tid, for at arbejde, passe famlie etc, var det mere forståeligt hvorfor de ikke kunne koncentrere sig, arbejde i en gruppe eller individuelt. Vi var alle fire færdige og følte at det var gået dårligt, men lærerne roste os for vores arbejde og den koncentration som børnene havde udvist. Så det må være svært at være lærer der til dagligt.

I dag prøvede vi for tredje og sidste gang at lave forestilling for ”Ponte en mi Lugar”. Og….DET GIK GODT… der var rent faktisk børn tilstede, 37 deltog i workshoppen og der var flere af de ældre som kiggede på. De hyggede sig meget med dansen og historien. Der var to elever fra universitetet ”Los Andes” som var og interviewe os inden om hvilken forskel dans og teater gør for børn i La Candalaria.

Vi har også lige købt os 3 flybilletter i dag, to til AMAZONAS, som vi har tænkt os at bruge d. 27 -31 maj. Vi er ved at snakke med en organisation som arbejder med nogle indianer stammer om vi evt kan få lov at bo hos dem og dele dans, så vi laver noget for dem og de laver noget for os. Det kunne bare være mega spændende, men det skal vi nok skrive mere om. Den tredje flybillet er til Elkin samme weekend, så han kan komme hjem og besøge sin familie og stemme i den weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar